Dubioza kolektiv septembra v Križankah

V okviru Kurzschluss Spezial  se v ljubljanske Križanke 26. septembra po petih letih vrača priljubljena dub, ska, punk, rock zasedba Dubioza kolektiv. Vstopnice so že na voljo na lastnih prodajnih mestih Eventima, za vse Rockonnetovce in oboževalce kultne bosanske zasedbe na voljo vstopnice za 14 evrov s posebno fan kodo!

Zasedba, ki obeležuje dvanajsto leto ustvarjanja in se ponaša že s sedmim albumom trenutno navdušuje na številnih evropskih festivalih, kjer zažiga s turnejo Happy Machine 2015. »Zelo nas veseli, da letos nastopamo v različnih evropskih državah, saj smo strastni zbiratelji spominkov, magnetov za hladilnik in turneja Happy Machine Tour 2015 je odlična priložnost za dopolnitev zbirke. Še posebej se veselimo magneta z glasbenega festivala Glastonbury, ki ima v naših srcih zagotovljeno posebno mesto. Poleg tega v zaodrjih velikih glasbenih festivalov uživamo številna različna piva in z njimi razveseljujemo tudi prijatelje doma. Vse je torej povezano z okraševanjem naših hladilnih naprav. Poleg magnetov in piva pa se seveda veselimo, da bomo na turneji igrali od 8 do 10 pesmi z novega albuma«, so ob potrditvi nastopa na Glastonbury festivalu povedali Dubioza kolektiv.

Kultna bosanska zasedba se ob gostovanju turneje Happy Machine 2015 v številnih evropskih državah zelo veseli nastopa tudi v Sloveniji, saj so na vseh dosedanjih koncertih v Ljubljani uživali v vzdušju in koncertnem okolju slovenske prestolnice. Zagotovo bo tudi letošnji 26. september, v ljubljanskih Križankah, zapisan kot praznik pozitivne energije, pronicljivih besedil in nalezljivih glasbenih ritmov.

Najugodnejše vstopnice s fan kodo že od 14 eurov   

Vstopnice so že na voljo na lastnih prodajnih mestih Eventima, za vse bralce Rockonnet pa smo pripravili najugodnejše vstopnice za 14 evrov s posebno fan kodo KS SPEZIAL!

Več informacij na www.facebook.com/Kurzschluss.

Video napovednik: https://youtu.be/VJv1jh1xhHM

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.