Kreshesh Nepitash predskupina Body Count

Kreshesh Nepitash

Za ogrevanje pred zasedbo Body Count, 7. junija, v Križankah bodo poskrbeli Kreshesh Nepitash.

Kreshesh Nepitash je petčlanski band iz Trbovelj, ki je s svojim ustvarjanjem začel proti koncu leta 2004.  Jezna glasba s  poudarkom na hitrih in agresivnih ritmih so značilnost te skupine, opredeljene kot tipični HardCore. Po nekaj kadrovskih menjavah, band od leta 2010 deluje v naslednji postavi: Matic Hribar (vokal), Iztok Deželak (bobni), Denis Lihič (bass), Nejc Kuder (kitara), Peter Dolšina (kitara). Fante združuje želja po ustvarjanju, predvsem pa svojevrstno izražanje malce drugačnega pogleda na svet.

V letu 2009 so posneli album A piece of angerčalo in imeli številne koncerte (tudi izven meja Slovenije) s skupinami iz svetovne HC scene Terror,Hoods, Bad Religion, Pennywise, No Turning Back, Down to Nothing, Miles Away, Cruel Hand, The Last Charge, Toy Dolls. Novembra 2010 leta so izdali svoj prvi videospot za komad  20 Stitches pod katerim je kot režiser, kamerman in montažer podpisan Rok Tržan. V decembru 2010 pa jih je slovenski punk-rock portal proglasil za band meseca.

Konec leta 2011 so fantje posneli novi singel, ki nosi naslov Under pressure. Takrat jih je pod okrilje vzel Marko Jurkošek iz KillingProduction. Plani KN za prihodnost so podobni kot do sedaj, uživanje v ustvarjanju, druženju, sproščanju jeze na svojevrsten način in s še naprej s ponosom predstavljati Trboule HardCore.

Body Count dogodek – https://www.facebook.com/events/1613116835574680/

!RAZPORED/TIMING!
19:00 blagajna/Box Office
20:00 vrata/doors
21:00 KRESHESH NEPITASH
22:00 BODY COUNT
(afterparty – Channel Zero!)

Povezani članki: