Vse nared za Punk Rock Holiday 1.5!

Punk Rock Holiday po dnevih

Ekipa Punk Rock Holidaya pošilja še zadnje napotke pred festivalom.

Ko smo pred slabim letom izbirali datum, smo izbrali teden z največ sonca. In sonce bo spremljalo vseh 5 dni festivala, zato bo na plaži letos namesto šotora senca.

Zaradi povečanega števila obiskovalcev se bo razširjen kamp letos odprl že v ponedeljek, 3.8. ob 8. uri zjutraj. Na isti dan bo začela obratovati tudi celotna gostinska ponudba, vključno s pivnico, ki bo ponujala raznovrstno ponudbo kvalitetnih piv, dan pa se bo zaključil s koncerti na plaži, kjer bodo na rajski plaži nastopili Anti-Flag z akustičnim setom, Petrol Girls, In-Sane in Scheisse Minnelli.  Za vse imetnike festivalskih vstopnic je ponedeljkov  ogrevalni koncert brezplačen.

Zaradi pričakovanega povečanega obiska in v izogib gneči na vhodu priporočamo obiskovalcem, da vstopnice že takoj ob prihodu zamenjajo za zapestnice. Poleg tega pa smo letos uvedli tudi možnost predhodnega nakazila denarja na plačilne kartice, ki so uradno plačilno sredstvo na festivalu. Denar lahko položite preko uradne trgovine, za kar prejmete voucher, ki ga na vhodu enostavno zamenjate za prednaloženo plačilno kartico.

Vsak obiskovalec bo na vhodu prejel tudi festivalsko knjižico, v kateri bo poleg zemljevida prizorišča tudi urnik nastopov, vse potrebne informacije glede plačilne kartice ter depozita za smeti in kozarcev, ki so že od prvega leta stalnica na festivalu, saj s tem skrbimo za konstantno čisto prizorišče. Program po urah najdete tudi na uradni spletni strani in si ga lahko enostavno natisnete. Kot vsako leto bo program brez zamud.

Predprodaja poteka do vključno 3.8. na uradni spletni trgovini festivala, na vseh uradnih prodajnih mestih ter sistemu Eventim, tiskano festivalsko vstopnico pa si lahko priskrbite v trgovini Madness na Trubarjevi ulici. 3.8. bodo vstopnice po predprodajni ceni na voljo tudi na vhodu na prizorišče.

Poskrbljeno bo za raznoliko pijačo in hrano, primerno za vegetarijance, vegane ter brezglutenske jedce. Bogata gurmanska ponudba poleg slovenske kuhinje nudi tudi indijsko, mehiško hrano, izbrane hamburgerje in pice iz krušne peči, za energijsko bombo pa bo poskrbel smoothie bar na plaži!

Program na obeh odrih se bo odvijal od 12. ure na plaži, kjer je letos program še posebej kakovosten, v zgodnjih večernih urah pa se selimo na glavni oder, kjer bodo med drugimi nastopile zasedbe Beatsteaks, Flogging Molly in Against me!, Satanic Surfers, The Exploited in Less Than Jake. Po 2. uri zjutraj, ko se zaključijo koncerti na glavnem odru, se program nadaljuje na plaži, kjer se bodo poleg DJ setov odvili tudi akustični koncerti presenečenja, zadnji dan pa bodo festivalsko dogajanje zaključile že tradicionalne punk rock karaoke s Pigs Parlament.

PREDPRODAJA VSTOPNIC

Festivalska vstopnica: 90 € + provizija
Enodnevna vstopnica: 30 € + provizija
Dvodnevna vstopnica: 55 € + provizija

Cene vstopnic od vključno torka, 3.8.:

Festivalska vstopnica: 110 €
Enodnevna vstopnica: 38 € torek, 35 € ostali dnevi
Dvodnevna vstopnica: 65 €
Vse vstopnice vključujejo kampiranje in turistično takso.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.