Samo še teden dni je do dvodnevnega festa Scena se pedena – Punk, HC & HM pod Slovenci 2.0

14522271_10207328086549329_1783891061_oOrganizatorji sporočajo, da je na voljo samo še 100 cenejših dvodnevnih vstopnic za  Scena se pedena – Punk, HC & HM pod Slovenci 2.0 na voljo. Nato bodo na voljo samo še enodnevne vstopnice.

Samo še teden dni je do dvodnevnega festa Scena se pedena – Punk, HC & HM pod Slovenci 2.0 !! Škuc Ropot in Dirty Skunks sporočamo, da je na voljo samo še 100 dvodnevnih vstopnic, ki so v predpordaji preko On Parole Productions https://www.on-parole.com/si/shop/view/scena-se-pedena-ljubljana-07-08-10-2016-ticket, v trgovini Truga (LJ) in v Orto baru… Brez skrbi, fest ne bo razprodan, saj bodo dnevne vstopnice na voljo v petek in v soboto na blagajni Orto bara. Omejene so samo cenejše dvodnevne vstopnice, ki so na voljo samo v predprodaji. Vam pa vseeno priporočamo, da si priskrbite vstopnice v predprodaji in s tem prihrnite 8 EUR.

TO NE BO CVETJE V JESENI, TO BO DRETJE V JESENI! PUNK, HC & HM POD SLOVENCI 2.0 – SCENA SE PEDENA!

Skoraj leto dni je minilo od lanske uspešno izvedene edicije – Punk pod Slovenci 1.0 – Slovenska Punk transverzala, kjer se je na odru legendarnega nočnega kluba v prestolnici zbrala punkerska karavana s sončne strani alp. Naj to postane tradicija in v ta namen letos pripravljamo dvodnevno edicijo, ki bo še dodatno začinjena. Punk, HC & HM pod Slovenci 2.0 – Scena se pedena!
Tako je. Poleg Punka bo na odru dominiral tudi Hardcore in Heavy metal s svojimi podžanri. V dveh dneh se bo na dveh odrih predstavilo petnajst alternativnh glasbenih skupin z naše podalpske vasice. Temelje Orto bara bodo dodobra pretresli prekaljeni mački, ki odrsko kilometrino nabirajo že deset in več let, ki imajo za seboj že zavidljivo število albumov, domačih in evropskih turnej. Slišali bomo tudi novo nastale zasedbe , ki jih zastopajo stari in malo mlajši obrazi te naše alternativne scene. Seveda nismo pozabili na podmladek. Na mladino, ki je pred kratkim osnovala “bende” in se podala na to trnovo D.I.Y. (naredi si sam) pot in že kažejo pozitivne rezultate, ki bodo po godu vašim ušesnim brbončicam.

Od gorenjskih “Psychadelic death metal” razgrajačev Armaroth, do mariborskih “Pop Punk” sladkorčkov Trash Candy. “D-beat/Hardcore/Metal” punkerji SHIV s slovenske obale in ajdovski “Punkrock” zabavljači Real Life Version skupaj z ljubljanskim triom White Stain… S Prekmurja pridejo “Sludge/Hardcore/Punk” Mt.Blanc iz Rovt pa zasanjani “Post/Rock/Metal” kozmonavti Seul Ocean… Nikar ne pozabite na ljubljanski “Psychobilly” tornado Clockwork Psycho in na novo nastalo “All star Death metal” zasedbo Demutilated, ki so si glasbeno v sorodu z zombijevskimi Hellcrawler z Nove Gorice… Štajerski Morywa in Heart`s Abyss, ki vsak s svojo različico modernega “Progressive/Death/Metalcore” žanra širijo železni plamen decibelov, prav tako kot dolenjski “Thrash metal” razbijači Sober Assault in “hardkorovci” Laid to Rest iz pod Karavank.
Na letošnji ediciji bodo gostovali tudi nemški punkrokerji, ki slišijo na ime James First. Kako? Zakaj? Ravno v teh dneh se potepajo na evropski turneji in ker nesreča nikoli ne počiva, so jim odpovedali nastop pri naših sosedih. Priskočili smo na pomoč in jim ponudili nastop v Ljubljani, ker to je scena in scena se pedena. Pa vendar se scena ne pedena kar tako sama od sebe, zato podpri lokalno sceno, ker na koncu koncev si scena tudi Ti! Se ga vidimo 7. in 8. oktobra v Orto baru!

Petek 7. oktober
ARMAROTH
https://www.facebook.com/armaroth.band/

TRASH CANDY
https://www.facebook.com/trashcandyrock/

SHIV
https://www.facebook.com/shivnoise/

SOBER ASSAULT
https://www.facebook.com/Sober.Assault/

SEUL OCEAN
https://www.facebook.com/SeulOceanOfficial/

LAID TO REST
https://www.facebook.com/laidtorestcult/

HEART`S ABYSS
https://www.facebook.com/heartsabyss/

Sobota 8. oktober
DEMUTILATED
https://www.facebook.com/demutilated/

REAL LIFE VERSION
https://www.facebook.com/Real-Life-Version-386059855544/

CLOCKWORK PSYCHO
https://www.facebook.com/clockworkpsychoband/

HELLCRAWLER
https://www.facebook.com/hellcrawler/

JAMES FIRST
https://www.facebook.com/jamesfirstband/

MORYWA
https://www.facebook.com/morywa/

WHITE STAIN
https://www.facebook.com/White-Stain-91930448718/

MT. BLANC
https://www.facebook.com/xmtblancx/

Povezani članki: