Orto bar vabi na praznovanje 22. obletnice

orto-bar-22-obletnica-brkovifb-event-banner-brkovi22. Orto obletnica in zabava bo v znaku rokenrola z razvpitimi nastopajočimi gosti iz Hrvaške, fitnes punkerji, kot se sami imenujejo, eni in edini Brkovi, ki povsod navdušujejo s čisto samosvojim punk rock, heavy metalom in rockom, z izjemno humorno in domišljeno parodijo na turbo (narodni) folk melos.

Vabimo vas, da skupaj proslavimo 22 Orto let, ki so zaznamovana z rockom, ki se pretaka v naših in vaših žilah tudi po 22 letih.

Bar: Za pester nabor rock hitov, klasik, pa tudi nekaterih spregledanih draguljev iz sfer hard rocka, glama in heavy metala bosta na Ortovi rojstnodnevni zabavi v starem baru skrbela radijska voditelja, DJ-a, predvsem pa nebrzdana ljubitelja rocka in težke glasbe že(l)jnih deklet – ŠUJO & GORJANEC!

Vroča žurka z največjimi old school hiti bo odmevala vse do jutra!

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/1732672983720198/

Klub: Rock ‘n’ Roll Saturday night

V klubu se boste lahko na »Rock’n’ Roll Saturday night« naplesali v ritmu rock’n rolla, rockabillya, rhythm’n’bluesa, swinga itd. Vrtela bosta  DJ Martin 13 in  Capt.Oilpower.

Hala: Koncert razvpite hrvaške turbo fitness punk rock sarkastične parodije na balkanski turbo folk BRKOVI!

Brkovi je skupina iz Zagreba, ki je spojila za mnoge popolnoma nekompatibilne glasbene žanre – turbofolk, punk rock, heavy metal -, zbrala ogromno in zvesto publiko in pri tem zadržala iskreno poslovno naredi si sam politiko (DIY) in je danes verjetno največja atrakcija na hrvaški glasbeni sceni. Njihovi divji, brezkompromisni nastopi, predstavljajo trk punk energije z narodnim melosom, vse to pa Brkovi tudi izvrstno odigrajo in vizualno perfektno predstavijo.

Za ogled koncerte bo potrebno v predprodaji odšteti 7€ in 9€ na dan koncerta.

Več o skupini na: http://www.brkovi.com

Uradna spletna stran:

Uraden slovenski booking: http://www.kurzrockvibe.si/brkovi/

Videospoti in hiti:

https://www.youtube.com/watch?v=64IOkOQZzGY

https://www.youtube.com/watch?v=nike2p34voY

https://www.youtube.com/watch?v=EGy9ps_kNKY

https://www.youtube.com/watch?v=i6wRSYs10Co

Po koncertu skupine Brkovi DJ program Dirty Skunks Crew – Orto Hitiči za vse generacije (Punk, Rock, Metal, Hardcore, Stoner, Crossover …) w/ Dirty Skunks Crew!
Na meniju bodo: Motorhead, Faith No More, Body Count, System of a Down, Pantera, Guns n` Roses, Green Day, Rammstein, Metallica, AC-DC, Offspring, Suicidal Tendencies, Queen, Alice in Chains, The Prodigy, Rage Against The Machine, Beastie Boys, Slayer, Blondie, Dead Kennedys, Misfits, Black Sabbath, Danzig, Hatebeed, Judas Priest, Queens of the Stone Age, Sex Pistols, Led Zeppelin, Red Fang, Agnostic Front, Sepultura, Lynyrd Skynyrd, Bad Religion, Limp Bizkit, Nofx, Dog Eat Dog, Rancid … Vse to in še več …

Povezani članki: