Oglejte si celoten seznam nastopajočih in festivala Winter Days of Metal!

Po več letih ustvarjanja enega od naših najbolj prepoznavnih poletnih festivalov, MetalDays, izkušena ekipa poletnih metalskih počitnic piše novo zgodbo: zgodbo zimskega metal festivala Winter Days of Metal!

Festivalska noviteta na naših tleh bo potekala med 19. in 25. marcem 2017 v Bohinjski Bistrici. Ekipa, ki je že večkrat dokazala, da se z dobrim konceptom in kvalitetno izvedbo lahko doseže marsikaj, tokrat pripravlja pravi zimski metal odklop z vidnejšimi imeni metal glasbe: že napovedanim Destruction, Flotsam & Jetsam, Taake, Belphegor, Shining, Draconian, Holy Moses, Disharmonic Orchestra in drugim se bodo pridružili še glasni in težki Malignant Tumour, Serious Black, Trash Talk, Youth Man, Tomcat in Minotauro.

V objemu prelestne narave Bohinjske doline, pod najvišjo slovensko goro, v bližini Bohinjskega jezera se nahaja Bohinjska Bistrica, od letos dalje zimsko pribežališče za ljubitelje metal glasbe iz vsega sveta. Večerni koncerti bodo potekali v tamkajšnji dvorani Danica – obeta se pet hrupnih in glasnih večerov, pet noči headbanganja, moshanja in druženja z (drugimi) ljubitelji najtežje glasbene zvrsti na svetu.

Z vašo najljubšo glasbo boste na festivalu Winter Days of Metal lahko združili raznolike zimske aktivnosti – spuščanje po naravnem snegu smučišča Vogel ali dnevni počitek v Vodnem parku Bohinj. Izbira je vaša – pakete z nastanitvijo si lahko zagotovite glede na vaše želje. 

Za tiste, ki pa bi svoje zimske počitnice preživeli ‘le’ ob glasbi, pa so na voljo tako festivalske vstopnice po ceni 89€ (+ provizija), od danes dalje pa so na voljo tudi dnevne vstopnice po ceni 29€ (+ provizija). Festivalske in dnevne vstopnice pa so od danes dalje na voljo tudi na eventim.si.

Zakaj bi na festivalih uživali samo poleti? Uživajte v jasnih zimskih dneh in dolgih, temnih zimskih nočeh z vašo najljubšo glasbo na festivalu Winter Days of Metal!

RAZPORED NASTOPAJOČIH PO DNEVIH

 PONEDELJEK, 20.3.2017

SHINING

SERIOUS BLACK

MALIGNANT TUMOUR

TOMCAT

TOTAL ANNIHILATION

TOREK, 21.3.2017

BELPHEGOR

DISHARMONIC ORCHESTRA

TRASH TALK

YOUTH MAN

LAYMENT

SREDA, 22.3.2017

DESTRUCTION

HOLY MOSES

METALSTEEL

MINOTAURO

MIST

ČETRTEK, 23.3.2017

TAAKE

DRACONIAN

DEAD LORD

THE DEVIL

REST IN FEAR

PETEK, 24.3.2017

FLOTSAM&JETSAM

ORDEN OGAN

DEW SCENTED

IZEGRIM

MORANA

Povezani članki: