Mostovna vabi na svoje koncerte

Petek, 17. marec 2017
Vrata: 21.00 Začetek: 22.00
Vstopnina: na dan koncerta 20 EUR predprodaja (ON PAROLEEVENTIM) 18 EUR 

John Garcia

FACEBOOK EVENT

Živeča “Desert Rock” legenda John Garcia se vrača z novim akustičnim albumom, ki nosi naslov “The Coyote Who Spoke In Tongues”, katerega bo predstavil na prihajajoči turneji “Coyote Unplugged Tour 2017”. Novi album bo John-a prikazal v povsem drugi luči, težke kitarske riffe je zamenjal za akustične in vse skupaj začinil s pristnimi, ter močnimi emocijami. Sam je dejal, da je to najbolj emocionalen in zahteven album v vsej njegovi glasbeni karieri. Vsekakor bo to edinstveni akustični koncert, ki ga noben pristaš Desert Rock glasbe in John Garcie, ter njegovih projektov (Kyuss, Slo Burn, Hermano) ne sme zamuditi!

John Garcia
Živeča “Desert Rock” legenda John Garcia praktično pooseblja omenjeni Rock podžanr in katerega ljubiteljem alternativne glasbe ni potrebno dodatno predstavljati. Najbolj je znan po delu v skupi KYUSS, katere se drži kulten status, glasbeno sceno pa je soustvarjal tudi v nič kaj manj prepoznavnih Vista Chino, Unida, Hermano in Slo Burn. Njegovo glasbeno ustvarjanje temelji na puščavsko obarvanih osebno izpovednih besedilih, težkih kitarskih riffih in prodorni ritem sekciji. Za letošnjo turnejo pa pripravlja preobrat saj bo nastopal v akustični izvedbi!

Facebook

…….

Sobota, 18. marec 2017
Vrata: 21.00 Začetek: 22.00
Prostovoljni prispevki!

Mojo Hišni Band, Black Star Rock Band

FACEBOOK EVENT

Sveže iz studia znova prihajajo na oder Mostovne Mojo Hišni Band, tokrat prvič z novo pevko Martino. Družbo jim bo delal mlad perspektiven band Black Star Rock Band, ki preigrava Rock glasbo 70, 80 in 90 let prejšnjega stoletja!

Mojo Hišni Band
Glasbena skupina Mojo Hišni Band prihaja iz Ročinja v soški dolini. Njihovo zasedbo že več let sestavljajo ženski vokal, tri električne kitare, bas kitara in bobni. Izvajajo izključno avtorsko glasbo, ki je žanrsko zelo pestra, saj imajo člani raznovrsten glasbeni okus. Na ta način je z združevanjem elemenov bluesa, rocka, jazza, metala idr. nastal zvočni aranžma, ki so ga na prvi plošči poimenovali esperanto blues. Pravkar so končali snemati njihovo drugo ploščo, ki bo izšla pred naslednjo sezono. Na njej prepeva vrhunska glasbenica Martina Feri, ki z njimi ustvarja od lanske pomladi. Sveže iz studia znova prihajajo na oder Mostovne, tokrat prvič z odlično Martino.

Facebook

Black Star Rock Band
Mlada zasedba Black Star Rock Band v sestavi LARA COLJA bobni in vokal, ZAN COLJA solo kitara in vokal, KEVIN ŠULIGOJ ritem kitara in vokal, ter ANŽE KLINEC bas kitara in vokal deluje od maja 2015 preigrava rock glasbo 70 80 90 let posneli so tudi avtorski komad s katerim so na festivalu mladi glas goriške septembra 2016 tudi zmagali skladba nosi naslov TAKTI NOTE RIME.

Facebook

 
 
Mayhem, Dragged Into Sunlight

petek, 07. april 2017

Mayhem, Dragged Into Sunlight

De Mysteriis Dom Sathanas tour

Legende Black Metal-a MAYHEM se bodo marca/aprila 2017 odpravili na turnejo na kateri bodo PRVIČ V CELOTI preigravali njihov kultni album “De Mysteriis Dom Sathanas”. V KC Mostovna bo črno magijo moč okusiti 07. Aprila 2017. Neponovljivi dogodek, ki ga ne gre zamuditi!

sobota, 08. april 2017

Zmelkoow

Divergentna turneja 2017

Zmelkoow se bodo v okviru svoje DIVERGENTNE TURNEJE 2017* v soboto, 8.4., ponovno ustavili v Mostovni. Poleg predstavitve novega CD-ja »Pionirji divergentnega marketinga« in vseh starejših hitov so pripravili nekaj udarnih presenečenj:- »kinder surprise« jajčka s starimi koma…

 
Pillorian (ex-Agalloch), Valborg
sreda, 19. april 2017

Pillorian (ex-Agalloch), Valborg

Pripravite se na večer unikatne metal glasbe, ki bo zadovoljila še najbolj izbirčne gurmane dotične glasbene zvrsti. Prekaljeni mački dark metal scene, ki sestavljajo skupini Pillorian (ex-Agalloch) in Valborg bodo poskrbeli za nepozabno live izkušnjo o kateri so bo govorilo še dolgo!…

 
The Exploited, The Casualties, Code Red, Pizda Materna

četrtek, 20. april 2017

The Exploited, The Casualties, Code Red, Pizda Materna

Mostovna v prazničnem decembru poklanja prav posebno darilo in sicer najbolj punk večer te klubske sezone! Tri skupine, ki soustvarjajo punk sceno in so že pustile svoj veliki pečat v zgodovini. V Novo Gorico prihajajo Škotske legende THE EXPLOITED, Ameriške legende THE CASUALTIES in lokalni heroji …

Povezani članki: