Nove potrditve na festivalu Winter Days of Metal

Za festival Winter Days of Metal, ki se bo odvijal med 31. januarjem in 4. februarjem 2018 v Bohinju so znane nove potrditve: Asphyx, Milking the Goatmachine, Hour of Penance, Fleshless, Srd, Carnage Calligraphy, Grailknights, Immorgon, Novacrow in Infected Chaos

Organizator tako sporoča:

“Dragi prijatelji, zelo smo veseli da lahko z vami delimo objavo novih nastopajočih glasbenih skupin na festivalu Winter Days of Metal 2018 v Bohinju, Slovenija.
Z današnjo objavo vam bomo razkrili novih 10 glasbenih skupin, ki bodo nastopili na festivalu : 
Asphyx, Milking the Goatmachine, Hour of Penance, Fleshless, Srd, Carnage Calligraphy, Grailknights, Immorgon, Novacrow in Infected chaos. 
Seveda bi vas hkrati želeli opozoriti, da bomo v prihodnjih mesecih dodali še kar nekaj znanih imen med nastopajoče, tako da spremljajte redno našo FB stran in spletno stran.

Za celoten lineup si oglejte našo spletno stran na naslovu: 
http://www.winterdaysofmetal.com/Line_up

Vstopnice po zelo ugodni ceni 79€ (+provizija) za celoten festival so na voljo preko naše spletne trgovine MH Shop (https://www.mhshop-online.com/p372-1703/winter-days-of-metal-2018-festival-ticket) in preko uradnega prodajnega mesta On Parole:https://www.on-parole.com/si/shop/view/winter-days-of-metal-2018-bohinj-31-01-04-02-2018-ticket

Ste že našli vašo najljubšo skupino ali še niste čisto prepričani? Da bi vam odločitev še olajšali, smo v sodelovanju s Turističnim društvom Bohinj pripravili atraktivne pakete z nastanitvijo, neomejenim smučanjem na smučišču Vogel ali neomejeno kopanje v Vodnem parku Bohinj. Vse potrebno za rezervacijo lahko najdete na povezavi: 
http://www.bohinj-info.com/si/paketi/1/winter_days_of_metal_slo.html

Lahko vam zagotovimo, da čakajo na vas nepozabne počitnice s polno zabave na snegu ali uživanja v vodnih aktivnostih. Vse to in še več razlogov, da se nam pridružite na nepozabni zimski zabavi!”

Povezani članki: