Armaroth, Morywa, Ashine

Kdaj: sobota, 29. junij 2019 20:00
Kje: TrainStation SubArt

► ARMAROTH

Armaroth je petglava entiteta, ki prebiva nekje v obskurnem podzemlju Kranja. Od prvih zapisov iz leta 2008, pa do danes, se je bend vzpostavil kot ena najbrutalnejših sil slovenske metal scene. Po demu Burning Execution (2010), ki je prave podvige šele nakazoval, je band leta 2013 izdal EP False Vision, ki je visoko čislan tako med podporniki, kot med recenzisti. Po nekaj kadrovskih menjavah, sta leta 2016 najprej izšla singla Diamox in Deep Of Throats, ki sta napovedala težko pričakovani prvenec ZENITH. Ta je izšel decembra itega leta in bil odlično sprejet kot nekaj svežege in izvirnega na metal sceni.

Čeprav Armaroth najraje ustvarja v svojem betonskem brlogu, pa svoj pravi obraz pokaže šele, ko zavzame oder. S svojo naravno karizmo in odrsko prezenco, bend zastruplja in zapeljuje občinstvo. Band je oborožen z izredno glasno in precizno ritem sekcijo, mastnimi in sprevženimi kitarskimi riffi ter psihadeličnimi vložki, na čelu pa rohnijo trije peklenski vokali, ki se jim uklanjajo strahovi sami.

povezavi
https://www.facebook.com/armaroth.band/
https://armaroth.bandcamp.com/
______________________________________________________

► MORYWA

Morywa je 5 glava štajerska zverina, katere ime pomeni hrup, to ime pa predstavlja s svojimi nesramno nizko uglašenimi kitarami in besno ritem sekcijo, s katero melje po deželi, ter odpira slušne kanale življenja, ki se ji znajde na poti. Prva videnja segajo v leto 2013, ko je organizem začel z rušenjem odrov, kjer se tudi najboljše počuti, uradno pa je bil postavljen na zemljevid leta 2016 z izidom prvenca Vamana Ira, ki je bil odlično sprejet na slovenski sceni.
Band je po nekaj menjavah članov zopet zlovešče aktiven v novi zasedbi in v pripravi nove plate, katere izid je predviden v 2. polovici leta gospodovega 2019.

povezava
https://www.facebook.com/morywa/
______________________________________________________

► ASHINE

Ashine so ptujska metal zasedba, ki aktivno deluje od leta 2013. Po nekaj spremembah v zasedbi so leta 2015 izdali svoj EP prvenec “Ashine”, ki je deloval kot blueprint za njihovo nadaljnje ustvarjanje. Influence skupina črpa iz pretežno old school thrash in death metala, se pa ne bojijo eksperimentiranja s petjem in instrumentalno melodiko. Za leto 2019 napovedujejo album z naslovom “Force of Nature”.

povezava
https://www.facebook.com/ashineband/

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.